Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piața Sf. Petru pentru a răspunde la telefon

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piața Sf. Petru pentru a răspunde la telefon / Foto: Agerpres
Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piața Sf. Petru pentru a răspunde la telefon / Foto: Agerpres

Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa săptămânală cu credincioşii pentru a răspunde la telefon.

Papa Francisc şi-a întrerupt miercuri audienţa săptămânală cu credincioşii pentru a răspunde la telefon, lăsându-i pe cei prezenţi în Piaţa Sf. Petru să aştepte mai bine de un minut, transmite Agerpres, citând Reuters.

Un ajutor i-a întins pontifului un telefon mobil şi i-a făcut semn să aştepte unei persoane care urma să ia cuvântul pe un podium.

În timpul întreruperii, singurul sunet care s-a auzit în cadrul transmisiunii evenimentului de la Vatican a fost cel al pescăruşilor care zburau deasupra pieţei, în timp ce camerele de filmat se mutau de la papă la mulţime.

Papa Francisc a criticat în trecut telefoanele mobile



Biroul de presă al Vaticanului, care în mod normal nu comentează conversaţiile private ale Papei Francisc, nu a răspuns la întrebările referitoare la apelul primit de pontif, notează Reuters.

În timp ce papa, în vârstă de 86 de ani, a criticat în trecut telefoanele mobile şi i-a avertizat pe catolici să nu devină dependenţi de aceste dispozitive, au mai avut loc incidente similare. În 2021, în cel puţin două ocazii, papa Francisc s-a scuzat pentru a prelua un apel telefonic, la sfârşitul unei audienţe generale, când membrii clerului obişnuiesc să se încoloneze pentru a-l saluta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel