Panică în Dragonul Roșu: 60 de echipe de la ANAF au plecat în control

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

ANAF informează că 60 de echipe ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală desfăşoară acţiuni de control în Dragonul Roşu.

60 de echipe ale Antifraudei desfăşoară acţiuni de control în Dragonul Roşu. Acolo este un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă şi, aşa cum am spus de la începutul mandatului, lupta ANAF-ului va fi împotriva celor care fac evaziune fiscală, iar agenţii economici care îşi declară şi îşi achită obligaţiile la termen nu vor fi niciodată deranjaţi de echipele noastre", a afirmat preşedintelui ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, într-o înregistrare video.

Şeful ANAF a precizat că, la sfârşitul zilei, vor fi comunicate rezultatele obţinute în urma acestei descinderi în Dragonul Roşu. 

Acțiunea vine la câteva zile după ce inspectorii au anunțat controale la peste 600 de companii din țară.

ANAF, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală, a demarat o serie de acțiuni de control operativ. 

În perioada 18-20 mai s-au desfășurat controale la contribuabili care importă, achiziționează intracomunitar și desfășoară comerț cu legume-fructe în principalele centre angro din țară.

De asemenea, au fost vizate de controale și o serie de societăți care extrag nisip și pietriș (balastiere).

“Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personalã la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei și pentru a asigura resursele necesare îmbunãtãțirii nivelului de trai al populației”, a afirmat săptămâna trecută președintele ANAF, domnul Lucian Heiuș.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel