Pamela Anderson și Vladimir Putin: O relație plină de mister și cereri personale

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Pamela Anderson și Vladimir Putin: O relație plină de mister și cereri personale
Pamela Anderson și Vladimir Putin: O relație plină de mister și cereri personale

Cunoscută pentru atracția sa personală și pentru trăsăturile fizice pe care le evidențiază cu fiecare ocazie, starul de la Hollywood este o figură seducătoare în industria filmului. Cu toate acestea, fostul „iepuraș Playboy‟ nu se limitează doar la relații și cunoștințe în lumea showbizului...

Pamela a stârnit speculații că ar fi avut o relație cu co-fondatorul WikiLeaks, Julian Assange: „Noi doi discutăm despre probleme mondiale. El este un profesor foarte talentat. Julian este una dintre persoanele mele preferate. Este un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al timpurilor noastre...‟, a declarat ea într-un interviu acordat revistei People în 2017. Cu toate acestea, faimoasa blondă a fost asociată și cu alte personaje din sfera politică.

În timpul unei apariții în emisiunea "Piers Morgan's Life Stories" din 2018, Anderson a făcut niște declarații intrigante. Actrița canadiană a dezvăluit despre conexiunea pe care a avut-o cu nimeni altul decât președintele rus, Vladimir Putin.

Potrivit informațiilor dezvăluite de Page Six, actrița cunoscută pentru rolul din serialul "Baywatch" a fost cea care a inițiat relația cu el în 2015. Cu toate acestea, conform propriilor sale declarații, avea un motiv bine întemeiat pentru a face acest pas.

“I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a dezvăluit bomba sexy.

Cu toate acestea, scrisoarea trimisă de blondină i-a captat atenția președintelui Putin, ceea ce l-a determinat să mențină un dialog deschis cu celebra actriță de la Hollywood. Mai mult decât atât, liderul rus și-a dorit să o întâlnească personal pe divă și să-i solicite o favoare personală.

Cu toate că i s-a pus întrebarea în timpul interviului "Piers Morgan Life Stories" dacă a avut o relație intimă cu președintele Kremlinului, Pamela a insistat că nu va discuta niciodată detalii despre ceea ce se petrece în dormitorul ei! Așadar, pare că cea mai sexy femeie din showbiz-ul american alege să-și păstreze intimitatea în ceea ce privește acest aspect al vieții sale.

“El voia să merg la inaugurarea lui şi să-i ofer flori… N-am făcut asta. Evident că s-a întâmplat să ne aflăm în acelaşi loc amândoi, în acelaşi timp… Şi am o relaţie minunată cu Rusia, aşa e!”, a recunoscut Anderson fără să confirme sau să infirme zvonurile cu privire la relaţia apropiată dintre ea şi Vladimir Putin.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel