Pamela Anderson, documentar despre viața ei! Totul despre sex-tape: Acum că totul revine la suprafață, mă simt rău

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 12 ian 2023, 16:48 | Categorie: Lifestyle
Pamela Anderson, documentar despre viața ei! Totul despre sex-tape: Acum că totul revine la suprafață, mă simt rău / FOTO: Facebook
Pamela Anderson, documentar despre viața ei! Totul despre sex-tape: Acum că totul revine la suprafață, mă simt rău / FOTO: Facebook

În "Pamela, o poveste de dragoste" de la Netflix, Anderson preia "controlul narațiunii pentru prima dată".

Pamela Anderson își recapătă puterea și își spune povestea - de data aceasta, cu propriile ei cuvinte.

Primul trailer pentru filmul Netflix "Pamela, o poveste de dragoste" a fost lansat marți (10 ianuarie) și o vede pe actrița din Baywatch abordând din punctul ei de vedere infamul scandal al casetei cu sex cu fostul soț Tommy Lee în anii '90, cu o versiune obsedantă a hitului emblematic al trupei The Cardigans, "Lovefool", pe fundalul sonor al trailerului.

"Am blocat acea casetă furată din viața mea pentru a supraviețui. Acum că totul revine la suprafață, mă simt rău", spune Anderson în trailer - care se deschide cu imagini în care este hărțuită de paparazzi - făcând probabil referire la scandalul care a fost transformat în miniseria Pam & Tommy de Hulu. "Vreau să preiau controlul narațiunii pentru prima dată".

Actrița se scufundă și în lupta pe care a dus-o de-a lungul carierei sale: "Nu am simțit că am avut parte de mult respect. A trebuit să-mi fac o carieră din bucățile rămase, dar nu sunt domnișoara în primejdie. M-am pus în situații nebunești și am supraviețuit".

Trailerul pentru "Pamela, o poveste de dragoste" prezintă, de asemenea, imagini cu Anderson pregătindu-se pentru nunta cu Lee, pe lângă instantanee pline de farmec din perioada în care a fost model Playboy, spoturi în emisiuni de televiziune, petrecând timp cu fiul ei, Brandon Thomas Lee, și multe altele, în timp ce piesa de succes a trupei Cardigans este difuzată în fragmente pe tot parcursul trailerului.

Piesa "Lovefool" a trupei The Cardigans a adus grupului locul 1 în topul Billboard Pop Airplay în 1997. Piesa a stat șapte săptămâni în fruntea clasamentului.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite