Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare. Ce se întâmplă cu Regele Charles

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 Foto: Facebook The Family Royal
Foto: Facebook The Family Royal

Se pare că Regele Charles nu se simte prea bine în mijlocul luptei sale împotriva cancerului, încât se pare că ajutoarele sale îi șterg praful de pe planurile funerare și le actualizează periodic.

The Daily Beast a publicat joi un articol în care se spune că Alteța Sa Regală are o stare de sănătate precară în timp ce continuă tratamentele în curs pentru cancerul său care în acest moment, rămâne un mister. Singurul lucru pe care l-a spus Palatul este că nu este vorba de cancer de prostată... dar este nespecificat.

În timp ce Regele Charles a fost văzut în oraș în ultimele câteva luni după diagnosticarea sa părând să arate sănătos și robust, The Beast raportează că în spatele scenei este foarte greu.

Ceea ce reporterul Tom Sykes spune că a auzit de la prieteni ai regelui în ultimele săptămâni este că „nu este bine”. De fapt, se pare că este atât de rău... încât se spune că Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare ale lui Charles în aceste zile.

Aceste planuri sunt scrise pe undeva, conform The Daily Beast, și are un nume de cod... Operațiunea Menai Bridge. 

Dacă este adevărat, este destul de uluitor... mai ales că Charles și-a continuat îndatoririle regale și a făcut o figură curajoasă în public. Pe baza acestui lucru... sugerează că totul este doar pentru spectacol.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel