Ozzy Osbourne vrea încă un concert Black Sabbath cu Bill Ward

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Youtube, Ozzy Osbourne
Sursa Youtube, Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne este deschis la posibilitatea de a cânta din nou alături de Bill Ward.

La 75 de ani, legendarul rockstar simte că există încă chestiuni nerezolvate cu fostul său coleg de trupă din Black Sabbath. Ward, unul dintre membrii fondatori ai formației, a renunțat să participe la turneul lor de reunire din 2012, fiind înlocuit de Tommy Clufetos pentru acele concerte și pentru turneul final "The End Tour" din 2016-2017.

Ozzy consideră că acest lucru lasă o poveste neterminată și ar fi încântat să vadă trupa reunindu-se din nou pentru a face o plecătură finală de forță.

În timpul emisiunii "The Madhouse Chronicles", Ozzy și prietenul său Billy Morrison au privit imagini de la ultimul concert al grupului, desfășurat la Genting Arena din Birmingham, pe 4 februarie 2017.

Billy l-a întrebat pe Ozzy: "Trebuie să fi fost o experiență intensă pentru tine. Cum te-ai simțit? Ai simțit un fel de ușurare că s-a încheiat?"

Ozzy a răspuns: "Da, dar am fost trist că Bill nu a fost acolo. Adică, Tommy Clufetos, toboșarul meu, a făcut o treabă fantastică. Dar el nu este Bill Ward".

Apoi, Ozzy a fost întrebat dacă este mulțumit de "arcul legendar" al trupei Black Sabbath.

El a replicat: "Nu. Pentru că povestea Black Sabbath nu s-a încheiat. Este o poveste neterminată. Dacă ar fi ocazia să facem încă un concert cu Bill, aș sări pe această șansă. Știți ce ar fi minunat? Dacă am merge la un club sau undeva fără a anunța și ne-am ridica și am cânta. Am început într-un club."

Ozzy însuși nu a mai putut cânta live în ultimele luni din cauza unei serii de probleme de sănătate, inclusiv boala Parkinson și probleme cu coloana vertebrală, dar soția și managerul său, Sharon Osbourne, a dezvăluit recent că el dorește să își ia rămas bun de la fani cu două spectacole speciale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel