Ozzy Osbourne este furios. Kanye West a preluat un fragment dintr-o piesă a trupei Black Sabbath fără permisiunea sa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Youtube, Ozzy Osbourne
Sursa Youtube, Ozzy Osbourne

Furia cuplului Sharon și Ozzy Osbourne este alimentată de faptul că rapperul american Kanye West a inclus pe noul său album un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath, deși Ozzy i-a negat în mod explicit permisiunea de a face acest lucru.

"Kanye West mi-a cerut permisiunea de a folosi un fragment dintr-o interpretare live din 1983 a piesei 'Iron Man' la un festival din Statele Unite, fără partea de voce, însă eu i-am refuzat permisiunea pentru că el este un antisemit şi a provocat nenumărate dureri de cap multor oameni", a scris Ozzy Osbourne, vineri, pe reţeaua de socializare X, arată Agerpres.

"El a mers însă înainte cu acest proiect şi a folosit oricum fragmentul la petrecerea organizată noaptea trecută pentru prezentarea albumului său. Nu vreau să am nimic de-a face cu acest tip!", a adăugat rockerul britanic, în vârstă de 75 de ani.

Sharon Osbourne, care a fost educată în credința iudaică, a declarat vineri pentru TMZ că rapperul "Kanye s-a pus într-o situație delicată de data aceasta", adăugând că ea și Ozzy i-au trimis deja un ordin judecătoresc de încetare imediată a proiectului starului american.

Sharon, în vârstă de 71 de ani, a povestit că un membru al echipei lui Kanye West a contactat-o acum trei săptămâni pentru a solicita permisiunea de a utiliza un fragment din acel cântec al trupei Black Sabbath, însă solicitarea a fost respinsă ferm de către soțul ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel