Ozzy Osbourne de NERECUNOSCUT! Fanii s-au speriat când au văzut aceste imagini

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Ozzy Osbourne este un rocker legendar, însă ultimii ani viața sa au fost un adevărat chin. Artistul suferă de boala Parkinson, motiv pentru care are în permanență un însoțitor atunci când iese în public.

Dacă de obicei folosește un baston atunci când se deplasează, de data aceasta Ozzy a ieșit fără el și se vede că are dificultăți în a merge. Paparazzii l-au surprins la plimbarea sa zilnică, din jurul casei.

2. Ozzy Osbou... (ozzy2_24383100.jpg)

Rockerul a făcut public faptul că suferă de Parkinson în 2020, când nu mai putea ascunde semnele bolii. În plus, lua și o mulțime de medicamente pentru a-și calma durerile. Totul a început în 2019, când a suferit o căzătură urâtă și a fost nevoit să se opereze. După aceea, au apărut simptomele, însă medicii nu și-au dat seama cu exactitate ce a declanșat boala.

Din cauza problemelor de sănătate, Ozzy și-a anulat toate show-urile din 2023.

Anul acesta, rockerul și familia sa plănuiesc să părăsească reședință din Beverly Hills, unde au locuit în ultimii 25 de ani, pentru a se întoarce în Marea Britanie. Soția rockerului, Sharon, spune că mutarea nu are legătură cu boala lui Ozzy. “Oamenii vor crede asta, dar nu de asta ne mutăm. E vremea. America s-a schimbat drastic, nu mai e țara în care ne-am mutat. Este un loc foarte ciudat în care să locuiești acum”, a spus Sharon Osbourne.

3. Ozzy Osbou... (ozzy3_33233700.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel