Ozzy Osbourne a dezvoltat „ură” față de medici după accidentul din 2003

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid

Ozzy Osbourne a relatat cum accidentul de quad din 2003 i-a schimbat percepția despre medici.

În episodul de marți al emisiunii The Osbournes Podcast, cântărețul de la Black Sabbath și co-prezentatorii Jack, Kelly și Sharon Osbourne au discutat cu un prieten pe nume Dr. Greg despre munca la camera de urgență.

„Avem multă dragoste și respect pentru medicii de la urgențe, pentru că i-au salvat viața tatălui meu,” a spus Kelly despre Ozzy. „În Anglia, în NHS și în tot sistemul, am văzut cât de rapid trebuie să iei o decizie crucială cu atât de puține informații.”

Dr. Greg a răspuns: „Asta se întâmplă cu siguranță uneori... În unele cazuri este dificil, pentru că nu știi ce se întâmplă. Dar în altele devine foarte, foarte simplu, pentru că există principii de bază pentru noi - vorbim despre ABC în camera de urgență.”

Când Kelly a afirmat că lui Ozzy, în vârstă de 75 de ani, i-ar „plăcea să meargă la doctor”, Sharon a replicat: „Nu mai merge”.

Ozzy s-a accidentat cu un quad în 2003, necesitând o intervenție chirurgicală în care i-au fost instalate tije metalice în corp. În 2019, cântărețul a suferit o căzătură care a dislocat tijele, necesitând mai multe operații.

„Îi urăsc al dracului de mult”, a spus Ozzy despre medici în timpul podcastului de marți. „Probabil că am văzut mai mulți doctori decât el (Dr. Greg)”.

El a anunțat anul trecut că trebuie să se supună unei noi operații, de data aceasta la gât.

„Voi face în curând o epidurală, pentru că au descoperit că gâtul a fost reparat. Sub gât, însă, sunt două vertebre unde m-a lovit motocicleta și care s-au dezintegrat complet", a explicat Ozzy la vremea respectivă. „Tot ce știu este că în momentul de față am dureri mari și sunt într-un mare disconfort”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel