OZN-urile au călătorit pe Pământ prin dimensiuni pe care experții încearcă să le deblocheze

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
OZN-urile au călătorit pe Pământ prin dimensiuni pe care experții încearcă să le deblocheze / Sursa foto: Pixabay
OZN-urile au călătorit pe Pământ prin dimensiuni pe care experții încearcă să le deblocheze / Sursa foto: Pixabay

Profesorul și astrofizicianul Avi Loeb, de la Harvard, spune că extratereștrii ar fi putut folosi "dimensiunile curbate" pe care oamenii de știință încearcă să le deschidă pentru a înțelege cum a fost creat universul.

OZN-urile ar putea călători prin dimensiunile ascunse pe care oamenii de știință încearcă să le expună, a afirmat un astrofizician de renume.

Avi Loeb, profesor la Harvard, crede că extratereștrii călătoresc prin "dimensiuni curbate" detectabile doar prin intermediul Large Hadron Collider (LHC), acceleratorul de particule al CERN.

Cel mai mare accelerator de particule din lume, LHC, aruncă protoni care se deplasează aproape cu viteza luminii împotriva altor protoni pentru a crea particule masive, asemănătoare Big Bang-ului, în încercarea de a înțelege mai bine materia și modul în care a fost creat universul.

Oamenii de știință de la CERN au folosit LHC pentru a încerca să detecteze șase dimensiuni "extra-spațiale", căutând anumite particule ca dovadă a existenței acestor dimensiuni, relatează MailOnline.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel