OSCAR 2024. Ryan Gosling a cântat alături de Slash și i-a pupat mâna unui cameraman (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
ryan gosling
ryan gosling

La gala de premiere a Premiilor Oscar din 2024, Ryan Gosling, nominalizat la categoria de cel mai bun rol secundar masculin pentru interpretarea sa din filmul "Barbie", a fost în centrul atenției într-unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii.

Ryan Gosling, candidat la premiul pentru cel mai bun actor secundar în filmul "Barbie", a avut un moment special pe scenă, interpretând piesa "I'm Just Ken". A început din rândurile din spatele actriței Margot Robbie și s-a îndreptat spre scenă, unde a fost însoțit de dansatori bărbați în smoching.

După ce a dansat împreună cu aceștia și i-a mângâiat pe față, Ryan Gosling a cântat alături de Slash. În final, l-a luat de mână pe un cameraman și au urcat împreună pe scenă, după ce i-a sărutat mâna.

“Oppenheimer” este marele câştigător al Galei Premiilor Oscar de anul acesta. Echipa filmului a plecat acasă cu nu mai puţin de 7 statuete, obţinute la categoriile: Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună coloană sonoră, Cea mai bună imagine, Cel mai bun montaj, Cel mai bun actor în rol secundar, Cel mai bun regizor, Cel mai bun film.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel