Organizatorul Festivalului "Nostalgia" - amendat cu 26.000 de lei pentru zgomot şi distrugerea spaţiului verde în Parcul Izvor

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Politia Locala Bucuresti
Foto: Politia Locala Bucuresti

Amendă pentru cei care au organizat festivalul.

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a finalizat controlul efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, în Parcul Izvor din Capitală, cu prilejul desfăşurării evenimentului cultural "Festivalul Nostalgia".

Concluziile: organizatorul a încălcat normele de protecţie a mediului şi pe cele de convieţuire socială, tulburând liniştea publică a locuitorilor din zonă.

Astfel pentru folosirea neautorizată şi distrugerea spaţiului verde din parc, organizatorul festivalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 lei.

Totodată, potrivit Legii 24/2007 privind privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor, acestuia i s-a pus în vedere readucerea spaţiului verde la starea iniţială. De asemenea, poliţiştii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au mai constatat că, pe durata celor trei zile de festivalul, nivelul muzicii difuzată prin folosirea instalaţiilor de sonorizare a depăşit frecvent nivelul maxim admis de lege. Pentru disconfortul creat locuitorilor zonei, organizatorul a fost sancţionat contravenţional, în fiecare noapte de concert, conform Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, informează Primăria Capitalei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel