''Oppenheimer'' se îndreaptă spre Oscaruri, fiind favoritul caselor de pariuri

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Vedetele de la Hollywood se reunesc duminică la Los Angeles pentru a celebra cele mai strălucite performanţe din cinematografie la gala anuală a premiilor Oscar.

Jimmy Kimmel, celebra gazdă și producător de talk-show, se reîntoarce pentru a patra oară pentru a prezenta premiile Oscar. Cu o oră mai devreme decât de obicei, transmisiunea în direct pe ABC începe la ora locală 16:00 (23:00 GMT).

Drama regizată de Christopher Nolan, "Oppenheimer", conduce detaşat în topul peliculelor cu şanse la Oscarurile din 2024, cu 13 nominalizări. De asemenea, este favoritul la câştigarea prestigiosului trofeu pentru cel mai bun film.

"Ar fi o surpriză fără precedent dacă 'Oppenheimer' nu câştigă" recompensa supremă, a declarat Scott Feinberg, autor de cronici publicate în The Hollywood Reporter.

Pentru cei ce urmăresc gala, producătorii premiilor Oscar au declarat că au pregătit apariţii neanunţate şi alte surprize

Pentru cei ce urmăresc gala, producătorii premiilor Oscar au declarat că au pregătit apariţii neanunţate şi alte surprize.

"Cea mai mare speranţă a mea este ca ei (persoanele din public - n.r.) să treacă printr-o serie de emoţii alături de noi, să simtă fericire şi bucurie, poate să-i facem să verse o lacrimă", a declarat producătorul executiv Raj Kapoor. "Şi apoi să se simtă cumva conectaţi şi inspiraţi să îşi trăiască şi ei visele", a adăugat el.

Irlandezul Cillian Murphy, care îl interpretează pe fizicianul J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice, este considerat favorit la premiul pentru cel mai bun actor. 

Deși Christopher Nolan a regizat multe filme de un impact extraordinar, precum trilogia "The Dark Knight" și "Inception", nu a reuşit niciodată să realizeze o peliculă care să câştige premiul pentru cel mai bun film. Însă, toți spun că "Oppenheimer" îi va aduce aces prestigiu, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel