Omagiu pentru Matthew Perry. Actorii din ”Friends”, Matt LeBlanc și Courteney Cox, au transmis mesaje emoționante

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Numele mari care ne-au părăsit în 2023 - Matthew Perry, Tina Turner, Sinead O'Connor și Lisa Marie Presley
Numele mari care ne-au părăsit în 2023 - Matthew Perry, Tina Turner, Sinead O'Connor și Lisa Marie Presley

Află ce au transmis Matt LeBlanc și Courteney Cox.

Actorii din ”Friends” Matt LeBlanc şi Courteney Cox i-au adus marţi un omagiu colegului lor de serial, Matthew Perry, decedat la sfârşitul lunii octombrie în California, informează AFP, conform Agerpres.

”Clipele pe care le-am petrecut împreună au fost, sincer vorbind, printre momentele preferate din viaţa mea”, a scris pe Instagram Matt LeBlanc, care a interpretat personajul Joey, cel mai bun prieten al lui Chandler, interpretat de Matthew Perry.

Matt LeBlanc şi-a ilustrat mesajul cu mai multe imagini din serial, inclusiv o fotografie în care cei doi actori apar îmbrăţişaţi.

”A fost o onoare să te am coleg de scenă şi să te consider prietenul meu”, a scris el după care a adăugat: ”Întinde-ţi aripile şi zboară, fratele meu, eşti în sfârşit liber”.

În vârstă de 54 de ani, Matthew Perry a fost găsit pe 28 octombrie inconştient în jacuzzi la domiciliul actorului din Los Angeles.

Courteney Cox, care a interpretat personajul Monica, iubita şi apoi soţia lui Chandler în serial, a publicat pe contul său de Instagram un fragment din scena în decursul căreia relaţia romantică dintre cele două personaje este scoasă la iveală.

”Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am petrecut cu tine, Matty, şi mi-e dor de tine în fiecare zi”, a scris actriţa.

”În scena aceasta, înainte să începem filmarea, mi-a şoptit o frază amuzantă pe care să o spun”, a explicat ea.

”Făcea deseori astfel de lucruri. Era amuzant şi era un om bun”, a adăugat Courteney Cox.

Cauza morții este încă necunoscută

Cauza morţii lui Matthew Perry nu este cunoscută încă. Actorul lupta de mai mulţi ani cu dependenţa de medicamente şi de alcool.

Potrivit publicaţiei specializate TMZ, nu au fost găsite droguri la locul morţii actorului şi nu există vreun element care ar putea conduce către un act criminal.

Decesul actorului a declanşat un val de omagii, de la mari personalităţi hollywoodiene la prim-ministrul canadian, Justin Trudeau.

Veritabil fenomen cultural, serialul Friends a marcat mai mult de o generaţie de spectatori.

Serialul povesteşte aventurile unui grup de prieteni - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross şi Chandler -, care locuiesc la New York.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel