Oferă BANI pentru a scăpa de păianjenul din casă. Internauții au văzut fotografia și au rămas ȘOCAȚI: Dă-ți foc la casă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Oferă BANI pentru a scăpa de păianjenul din casă. Internauții au văzut fotografia și au rămas ȘOCAȚI: Dă-ți foc la casă / Pixabay
Oferă BANI pentru a scăpa de păianjenul din casă. Internauții au văzut fotografia și au rămas ȘOCAȚI: Dă-ți foc la casă / Pixabay

Un păianjen uriaș i-a dat fiori unei femei care locuiește în Australia și prietenilor virtuali după ce au văzut păianjenul uriaș de vânătoare stând pe tavanul ei.

Tânăra a fost sfătuită de persoane din mediul online că ar trebui să părăsească țara după ce a descoperit bestia masivă într-un colț al casei sale.

Păianjenul uriaș de vânătoare a fost văzut lângă tavanul casei sale din suburbia Coogee, în estul orașului.

Chiar dacă a oferit bani pentru sufletul curajos capabil să scape de monstru, mulți oameni au considerat că păianjenul era pur și simplu prea periculos pentru prețul oferit.

Pe pagina de Facebook a unui grup local, ea a postat anunțul cerând ajutor, relatează DailyStar.

"Se pricepe cineva la păianjeni? Aș plăti cu plăcere cuiva 50 de dolari pentru a scoate acest păianjen din apartamentul meu din Coogee", a spus ea.

Din cauza fotografiei făcute cu zoom o persoană a crezut că locuința femeii este mică în comparație cu dimensiunea amenințării și a spus: "Dă-ți foc la casă".

O femeie a sugerat: "Poate că este timpul să ne mutăm din țară".

"Ardeți casa până la temelii", a adăugat o a treia persoană.

Păianjenii vânători au tendința de a se muta în case în timpul lunilor de vară în Australia, deoarece - ca oricine altcineva - încearcă să scape de căldură.

Desigur, femeia nu este nici pe departe singura persoană care s-a mutat în Australia și s-a confruntat cu arahnidele masive, dar aceasta era deosebit de mare.

Un tip a spus: "Chestia aia ia steroizi sau ce?"

Unii oameni, certați de alții pentru că "exagerează", au spus că nici măcar 500 de dolari (280 de lire sterline) nu ar fi de ajuns pentru a-i convinge să vină să îndepărteze ucigașul cu opt picioare, care poate crește până la 15 cm.

Unii au fost însă mai relaxați în legătură cu situația.

"Este un vânător nu te va răni și ucid țânțarii. Vă sugerez un aspirator", a spus o femeie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel