Obiceiuri simple care au ajutat-o ​​pe regina Elisabeta a II-a să trăiască atâţia ani

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Elisabeta a II a a Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh britanic.

Regina britanică Elisabeta a II-a a murit joi la vârsta de 96 de ani. Ea a fost cel mai longeviv conducător britanic și cel mai bătrân monarh din lume.

La începutul acestui an, ea și-a sărbătorit 70 de ani la tron, iar mulți s-au întrebat care este secretul vieții ei lungi.

 

O rutină strictă

Regina a respectat o rutină strictă, care includea o ceașcă de ceai Earl Grey (fără lapte sau zahăr) și biscuiți, servite la ora 7:30. Ea petrecea acest timp în compania câinilor ei. De asemenea, la micul dejun, Regina mânca cereale, iaurt, pâine prăjită și marmeladă.


Somn din plin

Somnul este esențial atunci când vorbim despre sănătate, iar regina Elisabeta a II-a știa asta. Potrivit numeroaselor rapoarte, ea a dormit de la 23:00 la 7:30 a.m.


O dieta echilibrata

Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei, spune că a mâncat adesea pește și legume și a evitat alimentele bogate în amidon, cum ar fi pastele și cartofii.

Îi plăcea să mănânce biscuiți cu ciocolată sau prăjituri cu ardei cu ceai. Principalele ingrediente ale sandvișului ei au fost castraveții, ouăle și somonul afumat.

De asemenea, îi plăceau diferite combinații de carne sau pește cu legume. Darren spune că pentru felul principal a mâncat adesea friptură gaelică, file cu ciuperci și sos de whisky și îi plăcea mai ales dacă era preparată cu căprioară. Pentru un aperitiv rece, i-a plăcut pateul Gleneagle, care constă din somon afumat, păstrăv și macrou.

Regina nu a rezistat la ciocolată și a iubit cel mai mult plăcinta cu ciocolată.

La fel ca majoritatea oamenilor din Marea Britanie, se bucura de o ceașcă de ceai după-amiaza, precum și de plimbări lungi cu câinii ei corghi, rasă de câini pe care Regina o adora.

Ce colecție de mașini a lăsat Elisabeta a II-a în urmă

Noul monarh britanic, Carol al III-lea, va primi o colecție de mașini de lux de la Palatul Buckingham.

Regina deținea a doua cea mai scumpă mașină din lume și, în timpul domniei sale, două epoci ale familiei regale s-au schimbat simultan - epoca Rolls-Royce și epoca Bentley.

Pe lângă mașinile oficiale de stat din Palatul Buckingham și alte reședințe ale monarhului din întreaga lume, Elisabeta a II-a avea multe vehicule „ neoficiale”, dar nu mai puțin interesante.

Printre acestea - o colecție de SUV-uri Land Rover clasice și moderne, limuzine regale Rolls-Royce și Bentley, multe modele Daimler, Rover, Vauxhall, Jaguar, Aston Martin și alte mărci.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel