Obiceiul alimentar la care Viviana Sposub nu poate renunța: ”Niciodată”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Viviana Sposub a dezvăluit cum arată meniul ei preferat de mâncare.

Viviana Sposub încântă publicul prin aparițiile ei de luni până vineri, în cadrul emisiunii matinale de pe Kanal D. Vedeta a cucerit imediat platoul de televiziune, dar și inimile publicului, prin energia pozitivă și zâmbetul pe care îl are mereu pe buze. În cadrul unui interviu recent, aceasta a dezvăluit mai multe informații din viața personală, povestind amuzată și despre cel mai neobișnuit talent pe care foarte puțină lume îl știe.

„Pot să îmi umflu burta atât de tare încât să par însărcinată. Am descoperit asta când eram mică și făceam scenarii de film pe care mai apoi le filmam cu telefonul mamei. Mereu jucam rolul unei femei însărcinate, nu mă întrebați de ce. Cred că aș putea primi cu ușurință un loc în mijloacele de transport în comun dacă aș pune în practică talentul ăsta.”, a dezvăluit Viviana Sposub, pentru Spectacola.

Cum arată meniul perfect pentru Viviana Sposub

Chiar dacă are o siluetă la care multe femei doar visează, meniul preferat al Vivianei Sposub nu este deloc unul sănătos. Mai mult, vedeta a dezvăluit și care este alimentul pe care iubește să-l consume în orice combinație alimentară.

„Meniul perfect pentru mine arată cam așa: salată de vară, cartofi prăjiți, pizza. Pe toate le mănânc cu muuultă brânză, deci acesta ar fi alimentul la care chiar nu aș putea renunța niciodată.”, a mai spus iubita lui Geroge Burcea.

Ce își dorea vedeta să devină în copilărie

Încă din copilărie, Viviana se visa în lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu s-a dat bătută nicio clipă și nu a renunțat la dorința ei. Totuși, muzica era pe primul plan atunci, iubita lui George Burcea pregătindu-se intens pentru acest domeniu.

„Când eram mică îmi doream extrem de mult să devin cântăreață. De aceea mă puneam pe cântat ori de câte ori prindeam ocazia. Apoi chiar am început să merg la concursuri și să dezvolt talentul și pasiunea pentru muzică.”, a continuat ea.

Cel mai penibil moment din viața Vivianei

După cum era de așteptat, cel mai penibil moment pe care Viviana Sposub și-l amintește este legat tot de domeniul în care activează acum.

Când am dat prima bâlbă la TV, am fost tare rușinată. Apoi mi-am dat seama că apărând zi de zi la televizor, astfel de lucruri sunt firești și te iau prin surprindere când te aștepți mai puțin. Acum îmi vine să râd de fiecare dată când mi se mai întâmplă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel