Oana Roman își mărește familia. Fiica ei a făcut anunțul: „O să avem cel mai tare Revelion”

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Oana Roman, sursa instagram
Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman și una dintre cele mai cunoscute vedete ale schowbiz-ului românesc, își va mări familia o dată cu noul an.

 

„Luna, cățeaua noastră, este gravidă și noi o să avem cel mai tare Revelion pentru că o să stăm cu ea să fete.”, a explicat fiica Oanei Roman, Isabela.

„ Nu știm exact în ce zi, dar se va întâmpla zilele astea. Nici măcar nu am vrut să mă duc să văd câți sunt, sincer. Se poate face o ecografie să vezi aproximativ cam câți sunt, dar îmi este și frică să aflu. O să-i dăm la prieteni, la cunoștințe. Isa și Marius își mai doresc să păstreze un pui. Un pui va merge la tatăl lor, altul, probabil, va merge la prietenul nostru care ne-a ajutat cu dresajul, acum nu știu câți vor fi, dar găsim noi cui să-i dăm.”, a mai spus Oana Roman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Ce spune Oana Roman despre anul 2022

„ A fost un an foarte greu din punct de vedere emoțional. Greu tare. Mai greu decât cei doi de pandemie. Nu-mi doresc decât un an cu liniște mentală și emoțională. E singurul cadou la care visez.”, a spus Oana Roman într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel