Oana Roman: A fost un dezechilibru emoțional înfiorător de tare pentru Iza

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Probleme cu banii după despărțire pentru Oana Roman? Vedeta recunoaște: „Nu am încălzit toată casa” / Facebook
Probleme cu banii după despărțire pentru Oana Roman? Vedeta recunoaște: „Nu am încălzit toată casa” / Facebook

Oana Roman a vorbit despre cel mai dificil moment din căsnicia ei.

"Cel mai dificil moment din căsnicie a fost când ne-am despărțit și el a decis că ne despărțim de tot. Mă gândeam că poate totuși, când am plecat de la notar l-am simțit că nu era ok nici el și am zis, fie ce-o fi, Dumnezeu decide.

Am gestionat momentul cu Iza foarte greu atunci, a fost un dezechilibru emoțional înfiorător de tare, atât de tare încât îmi aduc aminte o situație. Era înainte de Crăciun, la începutul lui Decembrie și acel Crăciun noi l-am făcut la un prieten acasă, fără Marius, evident și peste câteva luni Iza mi-a spus: "Mai ții minte când am fost de Crăciun cu tati" și i-am zis că tati n-a fost cu noi de Crăciun. Ea în mintea ei practic își făcuse un scenariu în care tatăl ei fusese acolo, atât de greu a fost pentru ea.

Am fost cu ea la psiholog și am încercat s-o echilibrez cât de mult am putut, dar cel mai mult a echilibrat-o momentul în care am fost din nou toți 3. Ea este foarte legată de el, Marius s-a implicat în creșterea ei extrem de mult încă de când s-a născut și e și fată și normal, relația cu el a fost puternică, dar în timp am reușit să fac și legătura cu mine să fie una importantă", a declarat Oana Roman într-un podcast.

Oana Roman a declanșat „Jihadul” pe Instagram ieri. Fostul soț și sora ei sunt în vizor: „Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”

Practic, Oana Roman  și-a vărsat năduful pe o pagina de socializare și a explicat că de acum relația cu fostul ei soț s-a încheiat.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza.Deocamdată nu are timp și nici posibilitatea să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de ,orice comunicare s-a încheiat. Iar azi, sora mea mi-a spus că nu se poate duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consider că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi mai pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris vedeta pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel