Oana Ioniță, cerută în căsătorie, de ziua sa de naștere. Actrița e în culmea fericirii: „Eram atât de emoționați amândoi”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Oana Ioniță, Instagram
Sursa foto: Oana Ioniță, Instagram

Oana Ioniță a dezvăluit cum a arătat cererea în căsătorie, pe care iubitul ei, Alex Nedelcu, i-a pregătit-o de ziua sa de naștere.

Oana Ioniță, actrița din serialul „Pup-o, mă”, care va începe în curând pe Prima TV, este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie. Iubitul ei a ales să-i facă actriței această surpriză neașteptată chiar de ziua ei de naștere, când cei doi se aflau într-o drumeție.

„Știu foarte puține persoane. A fost o surpriză de ziua mea. Deocamdată suntem foarte entuziasmați de moment, sunt doar câteva zile și ne-a adus așa  o bucurie în relație. Nu ne-am așteptat nici eu, nici el. Am fost într-o drumeție la Cascada Urlătoarea. 45 de minute urci spre cascadă și, la întoarcere, mi-a spus să ne abatem puțin de la drum și să medităm în pădure, pentru că erau turiști pe traseu. Ne-am dus într-o parte mai retrasă, eu eram puțin mai îngrijorată, pentru că văzusem pe Youtube un tip care spunea că sunt urși acolo și am zis că nu e în siguranță. Și, cum eram cu ochii după urs, când m-am întors spre el era cu mâna întinsă și cu un inel în palmă. Și atunci i-am zis:„ A, un inel”, iar după o clipă îmi dau seama că e acel inel. Eram atât de emoționați amândoi, eu nu înțelegeam ce vrea el să facă, el nu înțelegea dacă eu m-am prins ce face. Și i-am spus că acum trebuie să mă întrebi și s-a așezat în genunchi și m-a întrebat, normal că i-am zis „da”. M-am așezat și eu în genunchi în fața lui, în timp ce i-am dat răspunsul, iar pentru câteva minute am stat acolo îmbrățișați. A fost foarte emoționant și nu mă așteptam să fiu atât de emoționată. Noi suntem de aproape trei ani împreună, dar nu mă așteptam.”,  a dezvăluit Oana Ioniță, pentru Spectacola

Care este rețeta unei relații fericite

Oana Ioniță a dezvăluit, de asemenea, și care este rețeta după care se ghidează relația celor doi îndrăgostiți. Dacă vor fi urmate aceste reguli, vedeta consideră că orice poveste de iubire va rezista în timp. 

„Cred că rețeta este să dorești și să fii fairplay cu celălalt. Să fii și tu bine în relație, să fie și el bine, să nu încerci să îl schimbi, dacă l-ai luat și nu-ți convine, mai bine nu-l mai lua sau lasă-l. Nu încerca să schimbi o persoană, pentru că înseamnă că nu o vrei pe ea. Cred că este foarte important să vrei ca celălalt să fie bine și atât timp cât el e bine, dacă în continuare funcționați împreună, asta e tot ce contează.

Pe plan profesional o să anunț pe parcurs ce se întâmplă. Mai urmează niște proiecte, despre care nu vreau să vorbesc încă. Nu sunt superstițioasă, dar, în ultima perioadă, din cauza pandemiei, multe proiecte nu s-au finalizat și atunci mai bine ajungem prima dată la fapte și povestim după.”, ne-a mai spus Oana Ioniță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel