Oana Ioniță a făcut spectacol la MasterChef. Cum s-a prezentat actrița în fața chefilor: „Ați mâncat piept mai bun”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Oana Ioniță, model și actriță, a fost la audițiile MasterChef România și i-a impresionat pe chefi cu preparatul ei, dar și cu ținuta.

Oana Ioniță a făcut spectacol la MasterChef. Cum s-a prezentat actrița în fața chefilor: „Ați mâncat piept mai bun”Oana Ioniță, foto FacebookOana Ioniță și Dilly Chilly, captură video PRO TV.

Oana Ioniță, model și actriță, a fost la audițiile MasterChef România și i-a impresionat pe chefi cu preparatul ei, dar și cu ținuta.

Oana Ioniță a debutat în televiziune prin rolurile din telenovele și și-a câștigat titulatura de Miss Playboy, după ce a câștigat concursul revistei cu iepurași. 


În vârstă de 38 de ani, frumoasa blondină vrea să arate că are talent și în bucătărie, așa că s-a înscris în competiția MasterChef. Actrița nu a venit singură, iar susținătoarele ei i-au dat o mână de ajutor în impresionarea chefilor. Dilly Chilly, fostă concurenta MasterChef, este verișoara Oanei Ioniță și i-a stat alături acesteia în fața chefilor. 


Oana Ioniță le-a gătit chefilor piept de rață cu dovleac și prune picante

Cul chefii nu păreau suficient de impresionați de prezența Oanei, ea a i-a rugat să-i permită să-și aducă susținătoarele alături de ea, printre care și pe Dilly Chilly, care, cu umorul caracteristic, le-a spus chefilor:

„Ați mâncat piept mai bun ca al Oanei?”, făcând aluzie la decolteul verișoarei sale. 

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel