O zodie consideră că viața e nedreaptă cu ea, însă apare o mare bucurie

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Nu este cea mai bună perioadă pentru o zodie, dar apare și o mare „bucurie”.

„Mercur retrograd iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Nu este cea mai bună perioadă pentru voi, pentru că vor veni multe îngrijorări. Veți considera că nu există scăpare și că viața este nedreaptă și doar vouă vi se întâmplă. Stați prea mult într-o situație. Bucuria vine de la faptul că, în Casa 11, intră Marte și aveți puterea de a-i pune pe ceilalți oameni în mișcare. Vă ajută, vă oferă un sfat. Folosiți-vă de încrederea oferită de oamenii din jurul vostru. Și fiți mai șmecheri din punct de vedere profesional!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. Previziunile sunt valabile până la final de lună.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, în 2022, o zodie își poate schimba locul de muncă

„De ce spun că profesional se întâmplă lucruri importante în anul 2022? Pentru că Jupiter intră în casa a 10-a, casa carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn, pe toată durata anului 2021 şi 2022 s-a aflat şi se va afla în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică până unde ne putem întinde. Deci, dacă în 2021 ai trecut prin multe lecţii, ai tras multe învăţăminte, ai trecut prin multe evenimente în care ai simţit că te-ai plafonat, în anul 2022 vei avea oportunităţi foarte mari”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Atenţie! Oportunitățile vin pe moment şi te fac să crezi că poţi tot şi că poţi să iei mai multe joburi, parteneriate sau roluri şi să nu te simţi că poţi să faci de toate şi apoi să îţi dai seama că nu poţi să le faci aşa cum ar trebui. Anul 2022 spre asta o să vă împingă”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Vi se cere o vocaţie, sens, să simţiţi că vă implicaţi în această lume, vă implicaţi într-o cauză, conduceţi o cauză, deveniţi reprezentantul unei comunităţi sau al unei companii. În 2022, orice faceţi pe plan profesional este foarte expus. Şi pentru că Saturn e în casa a 9-a, chiar şi ce nu este corect va fi expus”, a mai spus Daniela Simulescu. Previziunile sunt tot pentru zodia Gemeni, valabile pentru tot restul anului.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel