O seară magică pentru copii: Zayn Malik va citi o poveste la CBeebies Bedtime Stories

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Zayn
Sursa: captură Youtube Zayn

Fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik, se alătură unei liste impresionante de vedete care au citit povești pentru copiii din cadrul rubricii „CBeebies Bedtime Stories”.

Zayn va citi cartea „Music is in Everything” de muzicianul jamaican Ziggy Marley, fiul legendarului Bob Marley. Cartea ilustrată de Ag Jatkowska a apărut în 2022 și este descrisă ca un omagiu emoționant adus puterii și frumuseții muzicii, conform Music News.

„De la valurile oceanului până la oalele și tigăile din bucătărie, de la râsul unei persoane dragi până la cea mai recentă melodie a râului, Marley le reamintește copiilor de pretutindeni că nu au nevoie de un instrument pentru a crea o melodie frumoasă”, potrivit rezumatului oferit de BBC.

Într-o declarație, cântărețul piesei „Pillowtalk” a oferit o perspectivă rară asupra vieții sale de tată al fiicei sale de trei ani, Khai.

„Am ales această carte pentru că îl iubesc pe Bob Marley, iar muzica și cititul sunt ambele importante pentru mine ca părinte”, a spus el. „Îi cânt fiicei mele noaptea când adoarme și îi citesc și povești la culcare. Simt că va fi ceva cu adevărat cool să îi arăt asta, așa că sunt încântat să citesc o poveste pentru «CBeebies Bedtime Stories»!”

Zayn, în vârstă de 31 de ani, are o fetiță împreună cu fosta sa iubită, Gigi Hadid.

Artistul pop urmează astfel pașii unor muzicieni precum Dave Grohl, Dolly Parton, Sir Elton John și Ed Sheeran, care au citit și ei povești în cadrul acestei rubrici. Fostul său coleg din One Direction, Harry Styles, a citit o poveste acum doi ani.

Apariția lui Zayn va fi difuzată pe CBeebies Bedtime Stories miercuri, 22 mai, la ora 18:50.

Cel de-al patrulea album de studio al său, „Room Under the Stairs”, a fost lansat săptămâna trecută.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel