”O să doară!” Chiron în harta natală îți indică trauma și cercul vicios din care trebuie să ieși

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit și trebuie să îl accepți ca să poți depăși provocările sale.

Să îți amintești că ai nevoie de echilibru și de eliberare, și că dincolo de orice ți s-ar întâmpla, există șansa de a transforma o criză într-o oportunitate. 

Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a suferit îngrozitor, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, trauma, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. 

În harta natală, Chiron indică ceea ce este necesar să rezolvăm pentru a putea merge mai departe, pentru a putea să evoluăm. 

Atunci când este în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferința emoțională, doliu emoțional, pierdere și moarte, suferința după moartea cuiva. Chiron în semn de foc aduce probleme de exprimare, angoasă. Plasat în semne de aer, Chiron poate aduce probleme de comunicare, dificultăți în relații și nevoia de a fi acceptat de societate. 

Iată care sunt traumele cu care s-ar putea să te confrunți în funcție de poziția lui Chiron în harta ta natală. VEZI AICI!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel