O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova / video

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O rachetă lansată de Rusia împotriva Ucrainei a căzut pe teritoriul Republicii Moldova.

Una din rachetele rusești, doborâte de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut pe teritoriul R.Moldova. Despre acest lucru a anunțat Ministerul Afacerilor Interne.

„În această dimineață, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina. La moment nu sunt înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse”, susțin reprezentanții MAI.

Anterior, autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 1 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice.

„Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații”, precizează ministerul.

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona căderii rachetei, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la fața locului, scrie Deschide.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel