O parte dintr-o insulă în formă de inimă din Croația este scoasă la vânzare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cât costă să locuiești pe „Insula Iubirii” / Photo by Leonardo Rossatti
Cât costă să locuiești pe „Insula Iubirii” / Photo by Leonardo Rossatti

O parte din insulița croată unică în formă de inimă din Marea Adriatică, supranumită de turiști Insula Iubirii, este scoasă la vânzare.

Insulița nelocuită Galesnjak, situată în canalul Pasman, este una dintre cele mai cunoscute insule croate, iar o parte din ea este oferită potențialilor cumpărători pentru dezvoltare.

"Peste un milion de fotografii pe an sunt făcute pe insuliță și în jurul ei și cred că popularitatea ei este foarte mare", a declarat Silvestro Kardum, reprezentantul proprietarului lotului de teren scos la vânzare.

Pe insuliță nu există hoteluri, vile sau restaurante, dar multe celebrități și iahturile lor frecventează Galesnjak în fiecare vară.

"Beyonce a dat petrecerea de 39 de ani pe insuliță și este acolo câteva zile sau chiar săptămâni în fiecare an, Michael Jordan a fost acolo anul trecut, Jeff Bezos de asemenea, nu lipsesc celebritățile din acea zonă", a spus Kardum.

Încasările din vânzare vor fi investite în altă parte în comunitatea locală, a spus el.

"Insula are o suprafață de 142.000 de metri pătrați și puțin peste 40.000 de metri pătrați este scoasă la vânzare la prețul de 13 milioane de euro", a spus el, adăugând că potențialii cumpărători sună în fiecare zi.

În 2019, oamenii de știință de la Departamentul de Arheologie al Universității din Zadar din Croația au descoperit urme de locuire umană datând de acum 7.000 de ani, potrivit Reuters.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel