O nouă viață pentru o zodie. În următoarele luni din 2022, se schimbă tot. Va fi de nerecunoscut

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

În anul 2022, o zodie își poate schimba parcursul profesional.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, în 2022, o zodie își poate schima cariera, locul de muncă.

„De ce spun că profesional se întâmplă lucruri importante în anul 2022? Pentru că Jupiter intră în casa a 10-a, casa carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn, pe toată durata anului 2021 şi 2022 s-a aflat şi se va afla în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică până unde ne putem întinde. Deci, dacă în 2021 ai trecut prin multe lecţii, ai tras multe învăţăminte, ai trecut prin multe evenimente în care ai simţit că te-ai plafonat, în anul 2022 vei avea oportunităţi foarte mari”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Atenţie! Oportunitățile vin pe moment şi te fac să crezi că poţi tot şi că poţi să iei mai multe joburi, parteneriate sau roluri şi să nu te simţi că poţi să faci de toate şi apoi să îţi dai seama că nu poţi să le faci aşa cum ar trebui. Anul 2022 spre asta o să vă împingă”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Vi se cere o vocaţie, sens, să simţiţi că vă implicaţi în această lume, vă implicaţi într-o cauză, conduceţi o cauză, deveniţi reprezentantul unei comunităţi sau al unei companii. În 2022, orice faceţi pe plan profesional este foarte expus. Şi pentru că Saturn e în casa a 9-a, chiar şi ce nu este corect va fi expus”, a mai spus Daniela Simulescu. Previziunile sunt valabile pentru zodia Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

 

O zodie primește un avertisment extrem de important

„Marte intră în Casa 10. Multe certuri cu șefii, neînțelegeri, foarte multe lupte de putere, competiție. Mulți nervi, dar în același timp puteți să fiți ajutați. Poate aveți nevoie de un alt loc de muncă, un alt proiect. Cât mai stați pe loc? Cât mai stați în această situație? Cu Marte în Casa 10, susținut de Jupiter, și este pe acolo și Venus, până în octombrie cel puțin, dacă vă doriți un alt loc de muncă sau o altă situație la locul de muncă și nu se întâmplă nimic, este doar vina voastră. Dacă până în octombrie nu aveți o victorie, dacă nu se va întâmpla ceva bun profesional, este doar vina voastră”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel