O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Ar fi fost un act intenționat. La volan era Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Captură video Digi24
Captură video Digi24

Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București

Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București.

În urma impactului mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 6.00.

În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit DCNews, care citează Antena 3 și Realitatea Plus, la volanul mașinii se pare că a fost Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A.

Bogdan Drăghici fusese condamnat marți, în primă instanță, la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale.

Surse din anchă au spus pentru Digi24 că ar fi fost un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el ar fi strigat la militar ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Șoferul a decedat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la mașină.

Polițiștii anunță că au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel