O investigație FBI arată că Baldwin minte în legătură cu uciderea Halynei Hutchins și asta i-ar putea dăuna grav

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Captură video
Captură video

Alec Baldwin face declarații care nu concordă cu rezultatele anchetei.

În aparițiile sale publice și în cadrul anchetei propriu-zise, ​​actorul a susținut că nu a apăsat pe trăgaci și nu a fost de vină pentru moartea cameramanului, dar ancheta criminalistică arată că nu este chiar așa.

Un raport al investigației criminalistice FBI a aruncat o nouă lumină asupra anchetei cu privire la moartea directorului de imagine Halyna Hutchins în timpul filmării „Rust”. Cameramanul a murit după ce Alec Baldwin a împușcat-o accidental cu o armă.

În aparițiile sale în public și în cadrul anchetei în sine, actorul a susținut că nu a apăsat pe trăgaci și nu este de vină pentru moartea acesteia.

Ancheta FBI a dezvăluit detalii care sunt contrare celor pretinse Baldwin din octombrie, când a avut loc acest incident nefericit. În raportul făcut de FBI, aflat în posesia Sky News, se subliniază că gloanțele nu ar fi putut fi trase fără a apăsa fizic trăgaciul. 

”Moartea a survenit în urma unei împușcături în piept. O analiză a rapoartelor de aplicare a legii disponibile nu a arătat dovezi concludente că arma de foc a fost încărcată intenționat cu muniție în momentul împușcăturii.

Pe baza tuturor informațiilor disponibile, inclusiv a absenței unei intenții aparente de a provoca răni sau deces, modul de deces este cel mai bine clasificat ca un accident” - continuă raportul.

Încă de la început, Baldwin susține că habar nu avea că cineva a băgat gloanțe adevărate în pistol, care nu erau acolo și a asigurat poliția că nu a apăsat pe trăgaci. 

”Există o singură întrebare care are nevoie de un răspuns, referitor la cum a ajuns acolo adevăratul glonț. Cineva a băgat un glonț adevărat în pistol, un glonț care nu trebuia să fie pe platou. Cineva este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu pot spune cine este, dar știu că nu sunt eu”, a spus Baldwin într-un interviu acordat după accident.


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel