O fetiţă care fusese răpită de mama sa, găsită graţie unei emisiuni de pe Netflix

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Netflix face echipă cu Spielberg în serialul documentar "Life on Our Planet"
Netflix face echipă cu Spielberg în serialul documentar "Life on Our Planet"

O fetiţă care a fost răpită de mama ei în statul american Illinois a fost în sfârşit găsită în siguranţă la şase ani după dispariţie, atunci când proprietarul unui magazin din Carolina de Nord a recunoscut-o dintr-o emisiune de pe Netflix, informează Independent.co.uk marţi.

Kayla Unbehaun avea nouă ani când a dispărut fără urmă în timp ce se afla în grija mamei sale, Heather Unbehaun.

Era 4 iulie 2017, iar Kayla plecase în vizită la mama sa, care avea drept de vizită, dar nu şi custodia deplină a fiicei sale.

A doua zi, tatăl Kaylei - care avea custodie deplină - a mers să îşi ia fetiţa din casa mamei sale din Wheaton, Illinois, însă a constatat că fiica sa şi mama acesteia dispăruseră.

Au fost lansate căutări pentru a da de urma fetiţei răpite, dar, timp de ani de zile, aceasta s-a dovedit de negăsit.

Povestea Kaylei nu a fost însă uitată, iar cazul său fost prezentat într-un episod al serialului "Unsolved Mysteries" ("Mistere nerezolvate") de pe Netflix, intitulat "Abducted by a Parent" ("Răpită de un părinte").

Luna trecută, Centrul Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi (National Center for Missing and Exploited Children - NCMEC) a dat publicităţii o fotografie, realizată folosind tehnologia progresiei în vârstă, pentru ca publicul să vadă cum ar putea arăta Kayla în prezent, la vârsta de 15 ani.

La aproape şase ani de la dispariţia fetiţei, o apariţie întâmplătoare la peste 600 de mile distanţă, în Carolina de Nord, a condus în cele din urmă autorităţile la localizarea copilului dispărut.

Proprietarul al unui magazin din Asheville a observat-o pe Kayla, acum în vârstă de 15 ani, într-un centru comercial local şi a recunoscut-o din serialul de pe Netflix, a relatat postul de televiziune WSOC.

Bunul samaritean a sunat la poliţie, care a găsit-o pe Kayla şi a luat-o în custodie de protecţie.

Mama fetei a fost arestată şi pusă sub acuzare pentru răpire de copii, potrivit biroului procurorului din comitatul Kane.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel