O chelneriță și-a pus propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop. Ce măsură a luat proprietarul localului

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 chelneriță și-a pus propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop
chelneriță și-a pus propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop

O chelneriță japoneză a fost concediată de patronul unui local după ce s-a descoperit că și-a pus propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop.

 

Întâmplarea bizară a avut loc în Japonia, mai exact în cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido. Proprietarul a decis să o dea afară pe chelneriță pentru gestul făcut. Acesta a anunțat pe Twitter că a concediat una dintre chelnerițe, pentru că aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge. Mai mult, proprietarul a fost forțat să închidă cafeneaua pentru o zi. În tot acest timp, toate paharele de băut au fost înlocuite ca măsură de siguranță.

Local promovează conceptul de „bad girl” , unde „fetele rele” și „adolescenții rebeli” servesc băuturi clienților. Băuturile, numite orikaku conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate, însă de data aceasta au fost înlocuite cu sânge.

Proprietarul cafenelei a scris pe Twitter că localul a fost închis timp de o zi pentru a arunca toate paharele și a le înlocui cu altele noi.

"Un astfel de act nu este dierit de terorismul la locul de muncă și este absolut inacceptabil.Voi curăța magazinul, voi schimba paharele și voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Încă o dată, îmi pare foarte rău că v-am provocat probleme”, a scris proprietarul pe Twitter.

Conducerea unității și-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat și a condamnat acțiunile chelneriței, spunând că sunt „absolut inacceptabile”, potrivit New York Post.

Avertismentul unui medic asupra pericolelor ingerării de sânge

Un medic din Japonia a declarat pentru FLASH că presupusele acțiuni ale chelneriței au fost „extrem de periculoase”.

El a avertizat asupra consecințelor ingerării sângelui altcuiva, mai ales dacă există răni în gură.

Acestea includ boli transmise prin sânge, cum ar fi HIV, hepatita B, hepatita C și sifilisul.

El le-a îndemnat pe chelnerița și pe patronii care au băut cocktailurile amestecate cu sângele ei să facă cât mai curând un test de sânge pentru a detecta viruși potențial infecțioși.

„În unele cazuri, vom administra vaccinări și medicamente care pot combate virusul. În orice caz, așa ceva nu trebuie făcut niciodată.”, a spus medicul potrivit mustsharenews.com.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel