O ceapă uriașă a spart toate recordurile

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ceapă uriașă
Ceapă uriașă

O ceapă de dimensiuni record, cu o greutate de aproape 9 kg, a fost expusă la expoziţia de toamnă Harrogate Flower Show din nordul Angliei, relatează sâmbătă DPA/PA Media.

Ceapa, deţinută de Gareth Griffin, cântăreşte 8,97 kilograme şi a fost expusă la expoziţia de la Newby Hall and Gardens de lângă oraşul Ripon, în comitatul North Yorkshire.

Verze uriaşe, dar şi dovlecei ori sfeclă roşie de dimensiuni impresionante, au fost jurizate în cadrul concursului pentru cele mai mari legume organizat în cadrul expoziţiei de National English Honor Society (NEHS).

O varză, un păstârnac, un morcov, o sfeclă roşie şi un castravete cultivate de Paul Proud au fost declarate câştigătoare la categoriile lor.

Premiul pentru cel mai mare dovleac a fost câştigat de Chris Parish. El a participat la competiţie cu un dovleac cu o greutate de 102 kilograme.

Harrogate Flower Show are loc de două ori pe an, în aprilie şi septembrie.

Expoziţia de flori din această toamnă i-a adus vineri un omagiu Agathei Christie, cu ocazia împlinirii a 133 de ani la naşterea celebrei autoare britanice.

Expoziţia se desfăşoară între 15 şi 17 septembrie, perioadă în care organizatorii se aşteaptă la până la 30.000 de vizitatori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel