Nunta anului. Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sîmbătă, 27 mai.

„E nunta anului”, au spus organizatorii despre nunta Ginei Pistol (42 de ani) cu Smiley (39 de ani). Click! a aflat toate detaliile organizării și a stat de vorbă cu mirii. Cei doi au vorbit despre încă un copil și mireasa a dezvăluit de ce a ales să își păstreze și numele de fată.

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele sâmbătă, 27 mai, în cadrul unui eveniment luxos organizat la Palatul Snagov. Cununia civilă a avut loc chiar în palat, iar liturghia la Paraclisul de acolo. Apoi mirii au purces către sera de lângă liziera Snagov, loc inaugurat cu ocazia evenimentului lor.

Deși vremea a fost capricioasă și au existat reprize de ploaie, mirii au avut totuși noroc. „A plouat la cununia religioasă și cred că o să mai plouă. Seara e lungă”, a spus Gina Pistol jurnaliștilor adunați la intrarea în seră pentru a-i întâmpina la intrarea în sala de petrecere.

„Noi ne-am dorit să facem nunta mai demult, dar erau alte restricții și am ales data aceasta pentru că e mai cald arară. A plouat exact între cununia civilă și cea religioasă. După cea religioasă a ieșit soarele. Cred că e semn bun”, a spus și Smiley. Citește mai mult AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel