"Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare". Ilinca Vandici, despre cum își gestionează bugetul: Folosim banii în scopuri comune

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a vorbit despre modul în care ea, împreună cu partenerul ei de viață, își gestionează banii.

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici, a povestit, în cadrul unui interviu, despre cum ea, împreună cu partenerul ei, reușesc să își gestioneze bugetul. Vedeta spune că în familia ei nu au fost niciodată probleme din această privință, iar banii câștigați de cei doi sunt mereu folosiți în scopuri comune.

„Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, nu cred că lucrurile stau deloc așa. Suntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm. La noi în familie lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere. Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce.

Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, a povestit Ilinca Vandici, pentru Impact.ro.

"Mi s-a întâmplat să rămân fără bani"

Totuși, frumoasa prezentatoare TV recunoaște faptul că a avut și momente în care dorința a fost mai puternică decât rațiunea și, astfel, a rămas fără bani în buzunar.

„Mi s-a întâmplat o dată să rămân fără bani. Vânam de ceva vreme o pereche de sandale destul de scumpe, știe toată lumea că sunt pasionată de încălțăminte. Mi-am făcut curaj și m-am dus și le-am cumpărat și am rămas cu puține resurse financiare. Însă mândria asta, dorința de a le demonstra părinților că am reușit, că sunt independentă, m-au împiedicat să sun la tata și să îi cer bani. Nu rezonez cu ideea de a cere bani împrumut, nu am cerut niciodată.”, a mai povestit Ilinca Vandici.

"Suntem o familie care funcționează ca o echipă"

Ilinca Vandici a mai dezvăluit și alte detalii din intimitatea familiei sale și, mai exact, despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață.

„La noi nu există polițist bun sau polițist rău. Probabil că este o problemă la mine dacă asta am transmis prin siguranța de care dau dovadă, prin rigurozitatea cu care îmi fac programul. Dar la noi nu stau așa lucrurile. Suntem o familie care funcționează ca o echipă. Lucrăm în fiecare zi la această relație dintre noi, la lucrurile pe care le putem tolera, la cele pe care nu le putem tolera, la lucrurile pe care le putem îmbunătăți.

Și în privința lui Zian suntem o echipă și ne susținem reciproc în deciziile în ceea ce îl privește, pentru că este important ca fiul nostru să creadă în armonie și echilibru. Între noi, în relație, nu este o concurență, nici ca părinți, nici ca parteneri de viață. Avem obiective comune, luptăm să le atingem și suntem o echipă care reușește să facă lucrurile să fie cât mai bune pentru familia noastră”, a mai spus Ilinca.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel