“Nu pot trăi fără filme”. Irina-Margareta Nistor, pregătită să comenteze Gala Premiilor Oscar 2022

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 23 Martie 2022, 23:10 | Categorie: Lifestyle
Irina Margareta Nistor, captură video PRO TV
Irina Margareta Nistor, captură video PRO TV

Irina-Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic la nivel mondial, Gala Premiilor Oscar 2022, LIVE în limba română, duminică, 28 martie, de la ora 03:00.

Oameni din întreaga lume așteaptă în fiecare an decernarea celor mai importante premii din industria filmului și show-ul grandios de prezentare. Este un moment unic, în care cele mai bune filme, cei mai buni actori și specialiști din domeniul cinematografic sunt premiați pentru operele lor. Gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California.

”Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori”, a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, Irina Margareta Nistor a vorbit despre filmele nominalizate la Oscar 2022. 

“Sunt așa de fericită că am zis așa…dacă a venit filmul ăsta cu “Copacul dorințelor”, cred că eu mi-am pus dorința asta să pot să văd Oscarurile în direct, cu voi, cu Voyo. Cred că va fi foartă multă lume. Probabil că vor fi aluzii și la lumea în care ne aflăm și la tot ceea ce se întâmplă acum. E interesant de văzut cum vor fi aluziile astea”, a spus Irina-Margareta Nistor. 

Filmul preferat


“Belfastul, la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și West Side Story, pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens ,dar realmente simți așa că te plesnește tot timpul. Adică e un film cu bătăi, fără bătăi”, a mai spus criticul de film. 

Irina Margareta Nistor, revoltată de nominalizările la OSCAR 2022: „S-au molipsit cu același microb"


Criticul de film, Irina-Margareta Nistor a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre nominalizările făcute la Premiile Oscar 2022. 

Decernarea Premiilor Oscar de anul acesta va avea loc pe 28 martie. Trofee vor fi acordate filmelor, actorilor, regizorilor care au fost nominalizați în cele 23 de categorii existente. La ediția de anul acesta, au putut fi nominalizate doar filmele apărute între 1 martie şi 31 decembrie 2021. 

Westernul cu elemente psihologice, "The Power of the Dog", difuzat și pe Netflix, este nominalizat la 12 categorii, printre care și cea pentru cel mai bun film, unde concurează cu peliculele "Belfast", "Coda", "Don't Look Up", "Drive My Car", "Dune", "King" "Richard", "Licorice Pizza", "Nightmare Alley" şi "West Side Story".

Ce spune Irina Margareta Nistor despre nominalizări

"Din păcate tot sinistrul- mai mult ca perfect, este în ghearele câinilor, cu regizoare cu tot vor lua caimacul, de zici că s-au molipsit toate juriile cu același microb. Și măcar dacă nu l-ar fi ignorat pe Cumberbatch, Dar Will Smith, cred că deja se jenează că-i ia mereu fața. Regret că nu-i nominalizată la secundare Rita Moreno, e genială și în remake și ar fi avut despre ce scrie ziarele sau netul. Măcar să n-o uite pe Judi Dench, că din toate peliculele nominalizate, Belfast is the best și vine și în oraș.

O altă nedreptate Chalamet, merită o nominalizare pentru Dune, dar nu s-or fi decis că nemții la Berlinală, care nu mai dau urși feminini și masculine, o fi mai fluid. Singura relativ certitudine, Drive mai car , dacă nu socotim și minunatul Encanto.", a spus Irina-Margareta Nistor, critic de film, pentru Spectacola.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience