Noutate la WhatsApp: Ce trebuie să știe utilizatorii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Noutate la WhatsApp: Ce trebuie să știe utilizatorii/Freepik
Noutate la WhatsApp: Ce trebuie să știe utilizatorii/Freepik

În curând, utilizatorii care dețin două conturi de WhatsApp vor avea posibilitatea să le utilizeze pe același telefon, cu condiția să aibă două cartele SIM.

Însuși Mark Zuckerberg a făcut anunțul privind viitorul suport al WhatsApp pentru utilizarea simultană a două conturi pe același telefon mobil.

Această funcționalitate viitoare va permite utilizatorilor să treacă între cele două conturi, asemănându-se astfel cu modul în care se gestionează conturile multiple pe celelalte platforme sociale deținute de Meta.

Posibilitatea de a utiliza două conturi de WhatsApp se dovedește utilă pentru cei care folosesc aplicația atât în scopuri personale, cât și profesionale, alocând fiecărui profil un spațiu dedicat.

Această funcționalitate permite utilizatorului să activeze profilul profesional atunci când folosește WhatsApp în scopuri de afaceri și apoi să treacă la profilul personal când dorește să interacționeze cu prietenii și familia.

Însă, pentru a putea folosi în paralel două profiluri de WhatsApp, pe telefonul respectiv trebuie să existe două numere de telefon alocate de două cartele diferite.

Asta pentru că autentificarea profilurilor se face, încă, pe baza codului trimis prin SMS către numărul de telefon alocat fiecărui cont.

Initial, suportul WhatsApp pentru utilizarea a două conturi pe un singur telefon va fi disponibil pe dispozitivele Android, urmând ca ulterior să fie lansat pe iPhone, la o dată ulterioară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel