Noul single al lui Billie Eilish provoacă plânsete: Artista a lăcrimat după primul live

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Billie Eilish
Sursa: captură Youtube Billie Eilish

Billie Eilish a dezvăluit recent că a plâns după ce a cântat live pentru prima dată o piesă de pe noul ei album.

În cadrul emisiunii „New Music Show” de la Radio 1 cu Jack Saunders, artista a vorbit despre albumul „Hit Me Hard and Soft”, lansat vineri, dezvăluind că procesul de creație a durat aproape doi ani.

„Am început oficial să lucrăm la acest album în octombrie 2022. Multe luni ne-am lovit de idei care nu erau suficient de conturate sau de interesante pentru noi”, a povestit Billie. „Ne plăceau, dar aveam sentimentul că nu putem merge mai departe așa”, a mai adăugat aceasta.

Ea a continuat prin a împărtăși că piesa „Skinny”, prima melodie scrisă împreună cu fratele și colegul său de creație, Finneas, pentru acest album, a „trezit ceva” în ei.

Cântăreața hitului „Ocean Eyes” a mărturisit apoi că a devenit emotivă după ce a interpretat live pentru prima dată piesa „The Greatest”, a șasea melodie de pe album, săptămâna trecută la Los Angeles.

„A început numărătoarea inversă și stăteam pe marginea scenei în fața unui public mic. M-am gândit „Wow, nu am cântat niciodată piesa asta” și este cu adevărat una dintre cele mai grele pentru mine”, a povestit Billie. „Iubesc atât de mult melodia asta. E cu adevărat, cu adevărat specială pentru mine”.

„Am interpretat-o zilele trecute și am plâns după”, a adăugat ea.

În cadrul interviului, cântăreața hitului „Bad Guy” a reflectat și asupra succesului piesei „What Was I Made For?”, câștigătoare a premiului Oscar, de pe coloana sonoră a filmului „Barbie” din 2023.

Ea a dezvăluit că melodia i-a „deschis multe uși către milioane de lucruri din punct de vedere al inspirației”.

„Hit Me Hard and Soft” vine la aproape trei ani după cel de-al doilea album al ei, „Happier Than Ever”, lansat în 2021.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel