Noul iPhone vine în curând: Ce se știe despre iPhone 14

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursă foto: Pexels (Mateusz Dach)
Sursă foto: Pexels (Mateusz Dach)

Deși Apple, ca în fiecare an, este foarte discret, au ieșit la iveală câteva detalii despre iPhone 14.

Cel mai recent iPhone sosește la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că internetul este deja plin de informații.

Apple, desigur, nu va spune nimic despre noile telefoane până la data oficială de lansare, ceea ce înseamnă că, între timp, trebuie să cercetăm informații privilegiate despre viitorul smartphone.

Noul iPhone, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, ar putea veni cu o cameră selfie îmbunătățită. Motivul acestei predicții vine din nou din lanțurile de aprovizionare în care producători precum Cowell, Genius, Apples și Luxshare furnizează versiuni avansate ale opticii frontale pentru cel mai recent dispozitiv mobil Apple.

Un afișaj care nu se stinge

Ideea unui ecran care să afișeze non stop informații de bază a fost întotdeauna în fruntea listei de dorințe a multor posesori de dispozitive Apple (în special cei care au venit de la Android).

Problema este că afișajele mereu pornite de pe Android au fost întotdeauna o caracteristică inutilă, care a fost bună numai pentru consumarea suplimentară a bateriei. Apple a adus afișajul mereu pornit pe Apple Watch (unde e bine să-l lași oprit, astfel încât ceasul să funcționeze mai mult), iar acum, spun cei din interior, l-ar putea aduce pe ecranele mai mari ale smartphone-urilor sale populare. .

Camere îmbunătățite

 

Deși nu avem prea multe informații despre camera noului iPhone, există zvonuri că am putea obține un upgrade destul de dramatic anul acesta sub forma unei camere principale de 48MP care ar aduce cu ea suport 8K și o calitate video 4K mai bună. 

Există, de asemenea, zvonuri despre o cameră ultra-wide și un tele mai bun, precum și despre un obiectiv periscop. Cu astfel de anunțuri, este necesar să se țină cont de fundalul tehnologic al poveștii și de argumentele în favoarea și împotriva unor astfel de upgrade-uri. Noul procesor din modelele Pro ar putea justifica inserarea de noi optice, în timp ce, pe de altă parte, videoclipurile mai mari și imaginile mai mari ocupă mult mai mult spațiu, perturbând astfel unele dintre lucrurile cărora Apple le acordă o atenție deosebită. Tot ce putem face este să așteptăm.

De asemenea, Apple poate elimina protuberanța camerei din spate, astfel încât telefonul nu se va mai ”zvârcoli” pe masă. Nu știm cum va merge în combinație cu optica sporită, dar Apple a reușit să facă multe până acum, ceea ce înseamnă că șansa pentru așa ceva chiar există.

Construcție mai robustă

Insideri șoptesc de ceva vreme despre posibila introducere a unui nou cadru de titan care ar asigura o mai buna durabilitate a dispozitivului, dar credem ca nu va iesi nimic din asta, din moment ce iPhone este deja un telefon foarte scump.

Dimensiuni noi

Dacă e să-i credem pe specialiști, după doi ani Apple va abandona fără tragere de inimă ideea unui iPhone în miniatură și o va înlocui cu opțiunea Max, ceea ce înseamnă că pe lângă iPhone 14 Pro Max, vom avea și iPhone 14. Max. Ming-Chi Kuo spune că Apple își ia rămas bun de la iPhone mini după vânzări sub așteptări.

Deși nu am văzut prea multe schimbări de design cu iPhone 13, situația s-ar putea schimba odată cu sosirea iPhone 14. Ceea ce nu se vor schimba sunt marginile plate pe care le-am văzut prima dată pe iPhone 12. 

Nu se trece la USB C

De ani de zile, rapoartele sugerează că Apple intenționează să renunțe la porturile hardware sau chiar să le înlocuiască cu USB-C cu noul iPhone, dar este foarte sigur că nimic din toate acestea nu se va întâmpla anul acesta. Un iPhone fără intrare este încă în stadiu de testare și nu va ajunge pe piață ani de zile. Ceea ce este mai probabil este introducerea USB C, pe care probabil nu o vom vedea până în septembrie anul viitor.

Când ajunge?

Cu excepția iPhone 12, care a fost amânat din cauza pandemiei globale, noile dispozitive iPhone sunt întotdeauna lansate în luna a noua, ceea ce înseamnă că probabil că vom vedea lansarea în septembrie.

Apple, potrivit Bloomberg, plănuiește în prezent să organizeze evenimentul pe 7 septembrie, iar alte zvonuri spun că iPhone 14 va fi disponibil pentru precomandă pe 9 septembrie, în timp ce dispozitivele vor fi în magazine pe 16 septembrie.

Unele creșteri de preț, unele scăderi de preț

Unul dintre cele mai recente zvonuri este presupusa creștere a prețurilor iPhone Pro și iPhone Pro Max. iPhone 14 Pro va costa 1.099 USD, în timp ce Max va costa cu o sută de dolari mai mult - 1.199 USD.

Pe de altă parte, există și zvonuri că iPhone 14 Max va costa 900 de dolari, ceea ce va atrage probabil cel mai mare număr de potențiali cumpărători, scrie 9to5Mac.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel