Noul album "secret" al lui Sir Elton John va fi lansat în câteva săptămâni

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?

Noul album al lui Sir Elton John va fi lansat în câteva săptămâni.

Cântărețul, în vârstă de 77 de ani, a fost anunțat în februarie că lucrează la un disc "top secret", la câteva luni după încheierea turneului său final 'Farewell Yellow Brick Road'. Acum, prietenul și colaboratorul său Bernie Taupin a dezvăluit că cel de-al 32-lea LP de studio al artistului este "gata".

Vorbind la "The Other Songs Live" din Londra la începutul acestei săptămâni, ziarul The Sun relatează că acesta a declarat:

"Elton și cu mine avem un album care va fi lansat foarte curând, dar nu îndrăznesc să spun nimic despre el pentru că am ordine stricte de a păstra tăcerea. Totul este gata și înregistrat."

Bernie a sugerat că albumul va "surprinde" și "emoționa" oamenii.

El a adăugat: "Cred că este destul de strălucitor și contemporan, cu siguranță va surprinde și entuziasma multă lume. Sperăm că va avea succes"

Când au apărut primele zvonuri despre acest disc, s-a raportat că Elton spera să-l lanseze în acest an.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: "Totul a fost foarte secret, dar Elton s-a întors în studio și lucrează la un nou album.

"Termenele sunt mereu schimbătoare, dar data de lansare a fost stabilită pentru trimestrul al patrulea. Adoră muzica și asta nu se va schimba niciodată, dar dorința de a fi la fel de ocupat ca și până acum a scăzut."

Persoana din interior a adăugat că Elton - care are doi copii, Zachary, în vârstă de 13 ani, și Elijah, în vârstă de 11 ani, împreună cu soțul său David Furnish - va continua cu celelalte proiecte ale sale, dar dorește să petreacă mai mult timp cu familia după un turneu mondial atât de mare.

Sursa a menționat: "Elton va continua să găzduiască emisiunea de radio Rocket Hour pe Apple Music și este încă foarte implicat; vrea doar să încetinească puțin ritmul și să petreacă mai mult timp cu familia sa. Dar noul album va veni"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel