Noul album al lui Jennifer Lopez este o "experiență muzicală"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Noul album al lui Jennifer Lopez este o "experiență muzicală" / Facebook
Noul album al lui Jennifer Lopez este o "experiență muzicală" / Facebook

Noul album al lui Jennifer Lopez va fi o "experiență muzicală".

Starul de la 'Jenny From The Block' urmează să lanseze albumul intitulat 'This Is Me ... Now' anul viitor, iar ea a dezvăluit mai multe detalii despre înregistrare într-un videoclip teaser postat pe site-ul său, care include o montaj de clipuri, inclusiv secvențe cu Jennifer dansând în ploaie și călărind o motocicletă.

Ea a descris clipul cu următorul text: "Această experiență muzicală este o manifestare prin muzică, film și realitate, a călătoriei vieții în căutarea adevărului despre dragoste."

'This Is Me ... Now' este continuarea albumului său din 2003, 'This Is Me ... Then', care a fost inspirat de și dedicat partenerului ei, Ben Affleck. Cei doi au încheiat logodna un an după lansarea albumului, dar s-au împăcat aproape două decenii mai târziu și s-au căsătorit în 2022.

Cel de-al doilea album este, de asemenea, dedicat lui Affleck și explorează relația lor reînviată după împăcare.

Într-un interviu cu Zane Lowe pe Apple Music 1 anul trecut, ea a explicat: "Ne-am surprins în acest moment în timp când m-am reunit cu dragostea vieții mele și am decis că vom fi împreună pentru totdeauna. Mesajul întregului album în acea perioadă era, 'Această dragoste există. Este o dragoste reală.' Acum cred că mesajul albumului este foarte mult despre faptul că, dacă vă întrebați dacă ați pierdut speranța, așa cum am făcut eu uneori, aproape că am renunțat, nu o faceți, pentru că dragostea adevărată există și unele lucruri durează pentru totdeauna și asta este real."

Cântăreața a recunoscut că a fost dificil să își arate latura vulnerabilă în noile ei cântece, dar este bucuroasă că a fost sinceră și deschisă. Jennifer a continuat: "Vreau să transmit acest mesaj [despre dragostea adevărată] în lume și asta cere multă vulnerabilitate. Dar nu m-am putut opri și unele părți ale acestui proces mă sperie. Și cred că și pe Ben îl sperie unele părți. El spune, 'Oh, chiar vrei să spui toate aceste lucruri?' Și eu spun, 'Nu știu cum altfel să fac, dragule'."

Jennifer a dezvăluit, de asemenea, că soțul ei este un mare fan al primului album, adăugând: "Îi place foarte mult acel album. Îi place acea muzică. Știe toate cuvintele. Știi ce vreau să spun? Este nebun. A fost și cu mine când l-am creat."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel