Noul album al Arianei Grande se va intitula "Eternal Sunshine" şi va fi lansat pe 8 martie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

Primul album înregistrat de Ariana Grande în ultimii patru ani se va intitula "Eternal Sunshine" şi va fi lansat pe 8 martie 2024, a anunţat miercuri artista americană printr-o serie de mesaje distribuite pe reţelele de socializare, care includ noi imagini realizate în timpul unei sesiuni fotografice recente, inspirată din tematica acestui material discografic, informează revista Variety.

Primul single de pe noul album şi videoclipul acestuia, "Yes, And?", a fost lansat vinerea trecută, iar ambele s-au inspirat din materiale celebre: Cântecul este o reminiscenţă a hiturilor lansate în anii 1990 de Madonna (în special "Vogue") şi de Janet Jackson, iar videoclipul aminteşte de clipul Paulei Abdul din 1988 "Cold Hearted".

Ariana Grande a anunţat în mod oficial acest album prin mesaje publicate pe reţelele de socializare în data de 27 decembrie. "Ne vedem anul viitor", a scris atunci Ariana Grande pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii şi videoclipuri.

După ce i-a menţionat pe producătorul muzical Ilya Salmanzadech, casa de discuri Republic Records şi multe alte persoane, Ariana Grande a distribuit o serie de imagini surprinse în studiourile de înregistrare, care exprimau sentimente diferite: un videoclip cu mama ei care dansează, o captură de ecran realizată în timpul unei conversaţii video pe FaceTime şi pe durata căreia vedeta pop a dansat, precum şi fotografia unui depozit (posibil locul în care va fi filmat un videoclip) şi o imagine ce o prezintă pe artistă în timp ce plângea.

"Cele două stări de spirit ale albumului", a explicat ea pe Instagram.

Pe lângă activităţile ei muzicale şi antreprenoriale, Ariana Grande va putea fi văzută şi într-un film, "Wicked", ce va fi lansat în noiembrie 2024.

De asemenea, artista americană a semnat de curând un contract de reprezentare cu Brandon Creed şi firma sa de management artistic Good World Management, la patru luni după ce mai multe surse au dezvăluit că vedeta pop s-a despărţit de vechiul ei colaborator şi manager, Scooter Braun.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel