Noi previziuni tari pentru Gemeni, Leu, Berbec, Taur, Fecioară, Balanță, Scorpion. Romantism, bani, certuri

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023? / Foto: pexels, Andre Furtado
Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023? / Foto: pexels, Andre Furtado

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 27 iunie - 3 iulie.

Horoscop Berbec

Sunt ultimele zile ale lui Marte în semnul tău. De obicei, când Marte ajunge spre gradul 29, face mici ravagii. Se pot întâmpla mai multe situații, dar de obicei următoarele două: ori te-a apucat o lene și nu știi ce să faci și cum să faci. Ai vrea, dar nu găsești o motivație, te înfurii, te enervezi, te superi, dar nu faci nimic. De asemenea, mai poate fi situația în care simți că n-ai făcut multe lucruri în ultimul timp și încerci să le faci pe toate condensate într-o săptămână și nu-ți vor ieși pentru că, bineînțeles, când te grăbești, nu câștigi neapărat. Eu îți recomand sport. Luna Nouă de pe data de 29 se produce în Casa a 4-a și n-ar strica să vezi cum te raportezi la familie.

Horoscop Taur

Marte se apropie de semnul tău. Săptămâna aceasta, stai mai în umbră. Vor fi momente în care tu ești cel care ești pus să explici, să găsești soluții, dar nu ești tu cel care ridică două degete. Grijă la sănătate, la problemele pe care le aveți de mult timp. Încercați să vă odihniți.

Horoscop Gemeni

Îngrijiți-vă, îmbrăcați-vă frumos. E momentul să vă cumpărați ceva nou. Folosiți-vă vocea și aduceți argumente. Vorbiți cu prietenii, mergeți la evenimente. 

Horoscop Rac

Marte va ieși din Casa 10, Luna Nouă se va petrece în Casa 1, în careu cu Jupiter. Unii vor fi rebeli. Aveți o nevoie de a vă certa cu cineva, de a vă face simțită prezența. Aspectele săptămânii sunt bune pentru cei care mai mult pe plan profesional, o avansare poate.

Horoscop Leu

Sunteți optimiști sau trageți de voi să fiți optimiști. Aveți idealuri. Este bine. Odihniți-vă. Mulți vor fi nevoiți să aibă grijă de viața lor personală. Nu expuneți secrete. Nu împărtășiți nimic.

Horoscop Fecioară

Luați-vă un moment și gândiți-vă la ce ați realizat pe plan profesional în ultima jumătate de na. Nu e săptămâna în care să implicați în ceva ce ține de risc, de adrenalină, de lucruri pe care nu le puteți controla. 

Horoscop Balanță

M-aș îndrepta către relația cu partenerul. Ieșiți la o cină, la un eveniment. Ceva nu o să vă convină. Discutați cu partenerul, nu-l acuzați.

Horoscop Scorpion

Muncă, multă muncă. Multe drumuri și lucruri birocratice. Oamenii nu se grăbesc la fel ca voi. Nu o să mai aveți timp pentru absolult nimic. Care e miza?

Horoscop Săgetător

Vedeți ce cheltuiți, zilele acestea. Se strică lucruri în casă. Și dacă primiți bani de undeva, imediat se duc. E o săptămână bună pentru romantism, pentru a cuceri pe cineva.

Horoscop Capricorn

Mulți dintre voi o să puneți ochii pe cineva. S-ar putea să prindeți curaj să vă desprindeți de anumite direcții oferite de oamenii din jur. Munca vă salvează.

Horoscop Vărsător

Schimbați ceva în modul în care lucrați. Poate aveți nevoie de o altă rutină. Vorbiți cu persoane cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Horoscop Pești

Implicații financiare! S-ar putea să mai faceți prăpăd, să cheltuiți cam mult. Puteți și să creați strategii financiare și să cheltuiți mai puțin.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel