Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Leu, Fecioară, Scorpion. Apar oameni din trecut, probleme la job

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 13 - 19 iunie.

Horoscop Berbec

S-ar putea să ai discuții în care să ți se arate adevărul așa cum nu ai fi vrut să-l vezi. S-ar putea să te simți rușinat. Vorbim și de o furie pe care o vei folosi. Nu lăsa furia să se ducă aiurea, necontrolat. Mergi la sală, plimbă-te, dacă ai nervi.

Horoscop Taur

Retrăiești anumite traume sau vor apărea oameni din trecut care nu ți-au făcut bine. Nu poți să te odihnești. Treci prin multe stări. Grijă cu împrumuturile.

Horoscop Gemeni

Luna Plină se petrece în Casa 7, grijă în discuțiile cu partenerul, pentru că Mercur intră în semnul tău. Să nu acționezi bazat pe ce idei ți-au venit. E o săptămână plină de confuzie. Nici profesional nu este nimic clar. Pe moment, te enervezi, nu înțelegi ce se întâmplă, dar nu lua lucrurile personal, mai ales la locul de muncă.

Horoscop  Rac

Orice interacțiune cu superiorii vă va lăsa cu un gust amar. S-ar putea să vă supărați, dar stați puțin și gândiți-vă la ce v-a deranjat cu adevărat. Nu vă aglomerați programul.

Horoscop Leu

S-ar putea să aveți niște dubii. Nu mai știți ce puteți. Vreți să învățați. E perfect! Învățarea este cheia pentru voi în perioada care urmează.

Horoscop Fecioară

Puțină grijă la promisiunile de la muncă și din familie. Primiți multe promisiuni, nu vă bazați pe ele.

Horoscop Balanță

Aveți grijă în ce relații intrați în perioada aceasta! Dacă simțiți că ceva nu e în regulă, nu vă grăbiți.

Horoscop Scorpion

Excesul de zel nu vă ajută la nimic. Sunteți demni de iubire așa cum sunteți. Vor fi neînțelegeri din punct de vedere relațional.

Horoscop Săgetător

Nu prea vă simțiți bine în pielea voastră. Găsiți-vă fericirea, indiferent ce înseamnă ea pentru voi.

Horoscop Capricorn

Familia nu se mai schimbă. Scenariul rămâne același, contează cum îl vedeți voi de acum înainte, contează atitudinea voastră. Vindecați-vă rănile din familie, acceptați-le. Grijă la bârfe.

Horoscop Vărsător

Orice drum pe care îl faceți o să aibă un sens. Mercur vă ajută, sunteți mai creativi. Sunteți și competitivi în zilele următoare.

Horoscop Pești

Să nu încercați să vă vindecați o rană puternică prin a cheltui bani pe ceva ce nu merită.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel