Nimeni nu a mai făcut asta! Recordul absolut al lui Cristiano Ronaldo, înregistrat în Portugalia - Ghana la CM 2022

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Fifa World Cup
Facebook Fifa World Cup

Cristiano Ronaldo a marcat goluri la patru ediţii diferite ale Cupei Mondiale, o performanţă realizată şi de Pele, Uwe Seeler şi Miroslav Klose.

Starul portughez a marcat şi în Qatar, în meciul Portugalia - Ghana, disputat joi seară, astfel devenind singurul fotbalist care a înscris la cinci turnee finale mondiale.

VEZI ȘI - Cât costă nervii lui Cristiano Ronaldo după ce a dat de pământ cu telefonul unui spectator

Fostul atacant al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost sancţionat de Federaţia engleză de fotbal (FA) cu două meciuri suspendare şi cu o amendă de 55.000 de euro pentru că a dat de pământ cu telefonul mobil al unui fan, scrie EFE. 

După o înfrângere în Premier League pe 9 aprilie împotriva lui Everton, Cristiano Ronaldo a aruncat la pământ telefonul mobil al unui fan în timp ce mergea spre tunelul vestiarului. După cum a explicat Federaţia engleză într-un comunicat, Cristiano Ronaldo a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse, acelea de comportament impropriu şi violent.

Decizia FA vine într-un moment în care Cristiano Ronaldo şi-a reziliat contractul cu Manchester United, astfel încât, dacă nu va mai juca în Anglia, nu va mai executa pedeapsa cu suspendarea.

Pe 9 aprilie, când Red Devils tocmai pierduseră cu 1-0 în faţa lui Everton, un videoclip care a fost difuzat pe scară largă îl înfăţişa pe portughez lovind mâna unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar.

Jucătorul şi-a cerut scuze în aceeaşi seară pe contul său de Instagram. 'Comportamentul atacantului după fluierul final a fost inadecvat şi/sau violent', a scris atunci FA într-un comunicat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel