Nikos Vertis concertează, joi şi vineri, la Sala Palatului din Capitală

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Artistul grec Nikos Vertis revine la Bucureşti pentru două concerte ce vor avea loc joi şi vineri, de la ora 20,00, la Sala Palatului din Capitală, informează site-ul salapalatului.ro.

"Pentru mine, România este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de atâţia ani chiar dacă nu cunoaşte limba greacă, ceea ce îmi întăreşte convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine vom cânta şi vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine's Day", a declarat Nikos Vertis, potrivit sursei citate.

Ca de fiecare dată, interpretul a pregătit o surpriză artistică, creată special pentru publicul român, precizează organizatorii.

Pentru concertele de joi şi vineri, organizatorul pune la dispoziţia publicului un pachet special Meet&Greet în valoare de 400 lei, care poate fi achiziţionat separat indiferent de categoria de preţ a biletului şi care oferă întâlnirea cu artistul într-o sală special amenajată unde va avea loc şi o minirecepţie, cu şampanie şi gustări; fotografie cu artistul; autograf şi badge-ul şi posterul oficial al evenimentului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel