Nigerienii caută să doboare recorduri Guinness în încercarea de a deveni faimoşi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Record: Cel mai înalt Turn Eiffel din beţe de chibrituri. Structura are 7,2 metri/ freepik
Record: Cel mai înalt Turn Eiffel din beţe de chibrituri. Structura are 7,2 metri/ freepik

În cadrul celei mai recente isterii care a cuprins Nigeria, mai mulți nigerieni au încercat să stabilească recorduri recunoscute în Guinness World Records, în speranța de a deveni faimoși peste noapte, conform unui raport Reuters de joi.

După ce bucătăreasa nigeriană Hilda Bassey a reușit să realizeze cea mai lungă sesiune de gătit susținută de o singură persoană, oameni din întreaga țară au început să caute moduri prin care pot stabili, și ei, recorduri impresionante.

"Cookathonul" organizat de Bassey a captivat întreaga națiune, fiind susținută de politicieni și celebrități. La vârsta de 27 de ani, Hilda Bassey din Lagos a gătit fără întrerupere timp de 100 de ore în luna mai.

Recordul precedent înregistrat în Guinness World Records a aparținut bucătarului indian Lata Tondon, care a gătit continuu timp de 87 de ore și 45 de minute în 2019.

Inspirat de reușita lui Hilda Bassey, un cântăreț gospel din Lagos, pe nume Oluwatobi Kufeji, a cântat timp de 200 de ore pentru a-și promova cariera. "Sper că, prin harul lui Dumnezeu, acesta va fi un moment semnificativ care va aduce un impuls important muzicii mele", a declarat bărbatul în vârstă de 39 de ani, tată a doi copii, în timpul unei pauze de două ore.

Cu toate acestea, planul maseuzei Joy Chukwudi de a-și practica meseria timp de 75 de ore nu s-a încheiat cu succes din cauza epuizării. Cu toate acestea, ea a reușit să facă masaj timp de 50 de ore, ceea ce, potrivit declarației sale, ar fi suficient pentru a intra în "Cartea recordurilor".

Alții nu au avut aceeași noroc. Tentativa unui localnic din statul Ekiti, situat în sud-vestul Nigeriei, cunoscut sub numele de "Sugartee", de a doborî recordul pentru cel mai lung sărut a fost oprită de guvernul local, care a considerat această încercare "nesănătoasă și imorală".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel