Nicușor Dan îl laudă pe Ianis Hagi: A ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a dezvăluit că a urmărit meciurile echipei naționale a României de la Campionatul European de Fotbal 2024 într-un mod inedit, împreună cu vecinii și copiii din cartier. „Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă și s-a văzut foarte mare și frumos”, a declarat acesta într-un interviu acordat la Prima TV.

În cadrul emisiunii „Insider politic”, difuzată sâmbătă, Nicușor Dan a mărturisit că, deși programul său a fost foarte aglomerat, a reușit să urmărească doar meciurile României la EURO 2024. „Le-am văzut în cartier, cu vecinii și cu copiii, într-o atmosferă foarte frumoasă. Pe stradă - e o stradă care nu se tranzitează. Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă și s-a văzut foarte mare și frumos. Când a fost la ora 19.00, nu puteam să proiectăm că era încă lumina afară și ne-am uitat cu toții la un televizor destul de mare”, a explicat el.

Întrebat despre preferințele sale fotbalistice, primarul general a vorbit cu admirație despre Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi. „Îl apreciez foarte tare pe Ianis Hagi. E un băiat care muncește, care vorbește limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinților”, a subliniat Nicușor Dan.

Într-o altă ordine de idei, premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi, în ședința de Guvern, că va fi aprobat un memorandum prin care statul va finanța academiile de fotbal publice sau private. Finanțarea se va face pe baza clasificării realizate de Federația Română de Fotbal (FRF), iar pentru fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi, statul român va aloca, de asemenea, un leu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel