Nicoleta Pauliuc, aleasă preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale

Elena Oana Aurel |
Data publicării:
| Categorie: Știri
SURSA: Facebook Nicoleta Pauliuc
SURSA: Facebook Nicoleta Pauliuc

La Congresul Extraordinar al OFL, la funcţia de preşedinte al acestei organizaţii a candidat şi deputatul Cristina Trăilă. Nicoleta Pauliuc a obţinut 837 de voturi, iar Cristina Trăilă - 338. În total au fost exprimate 1.221 de voturi. 

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a fost aleasă, vineri, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL). La Congresul Extraordinar al OFL, la funcţia de preşedinte al acestei organizaţii a candidat şi deputatul Cristina Trăilă. Nicoleta Pauliuc a obţinut 837 de voturi, iar Cristina Trăilă - 338. În total au fost exprimate 1.221 de voturi.

Ciucă, mesaj la congresul femeilor liberale: Este momentul ca România să facă un salt de mentalitate

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că este momentul ca România să facă "un salt de mentalitate" în privinţa implicării femeilor în dezvoltarea ţării şi a comunităţilor.

Liderul PNL a intervenit la Congresul Extraordinar al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) prin videoconferinţă, fiind plecat într-o vizită de lucru în Suedia. El a menţionat că în Suedia există egalitate de gen la nivelul tuturor structurilor.

"Şi noi încercăm şi ne-am angajat de fiecare dată să facem în aşa fel încât să creştem numărul de doamne şi domnişoare în tot ceea ce înseamnă activitatea şi în mod deosebit în structurile de conducere, indiferent de nivelul la care ne referim. (...) Este momentul ca România să facă o schimbare de mentalitate, un salt de mentalitate în privinţa implicării femeilor în dezvoltarea ţării şi a comunităţilor", a spus Ciucă, la Congresul OFL, potrivit DCNews.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel