Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit! Artista a transmis un mesaj fanilor: O să mai lucrăm împreună, cel puțin temporar

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Nicoleta Nucă, Facebook
Sursa: Nicoleta Nucă, Facebook

Artista a publicat pe Instagram un mesaj sfâșietor, în care le-a comunicat fanilor decizia de a se despărți de iubitul său, toboșarul Alex Ursache.

Cu tristețe, dar și cu o notă de maturitate, Nicoleta Nucă a anunțat printr-o postare pe Instagram că relația ei cu Alex a ajuns la final. Mesajul, plin de respect și recunoștință, subliniază că decizia a fost luată de comun acord și după o lungă perioadă de discuții și încercări de a salva relația: "Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat şi amiabil. Aceasta nu este o decizie imnpulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții şi încercări, însă într-un final ne-am dat seama că we just grew apart".

Artista a subliniat că despărțirea nu a fost rezultatul unui conflict recent, ci o concluzie la care au ajuns după ce au realizat că au evoluat în direcții diferite. Nicoleta a vorbit cu emoție despre relația lor, pe care a descris-o ca fiind frumoasă și pasională, bazată pe multă dragoste și respect: "A fost o relație frumoasă și pasională în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste şi respect, prin care am evoluat ambii şi am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase".

În ceea ce privește motivele concrete ale despărțirii, Nicoleta Nucă a declarat că nici ea, nici Alex nu vor face publice detaliile, respectând astfel intimitatea lor. De asemenea, a menționat că, în ciuda despărțirii, cei doi au rămas prieteni și vor continua să se susțină reciproc: "Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră şi la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să ştiți ca am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar. Ne dorim ca atât curioşii cât și presa să ne respecte decizia și intimitatea, și să nu pună întrebări sau să facă presiuni pe acest subiect".

2. Sursa: Nic... (nicoleta-nuca-2_64226200_13314600.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel