Nicole Scherzinger a făcut dezvăluiri despre nunta cu Thom Evans

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Nicole Scherzinger/Facebook
Nicole Scherzinger/Facebook

Nicole Scherzinger, faimoasa cântăreață în vârstă de 45 de ani, se pregătește să intre într-o căsătorie, și a vorbit recent despre planurile pentru nunta cu Thom Evans.

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls s-a logodit cu Thom Evans, un fost jucător de rugby, în luna iunie a acestui an, în timpul unei vacanțe în Portugalia. Potrivit declarațiilor ei pentru Sunday Times Culture, nunta este programată pentru anul viitor.

„Recepția va avea loc undeva în Hawaii. Momentan nu am stabilit alte detalii”, a dezvăluit ea, explicând că am se concentrează pe musicalul în care joacă.

De asemenea, Nicole a mărturisit că se va stabili cu partenerul ei în Marea Britanie, însă vor face și multe drumuri: „Vom călători mult, dar îmi place acest lucru”, a spus ea, mărturisind, de asemenea, că va fi condusă la altar de bunicul ei.

Nicole Scherzinger a anunțat că s-a logodit pe rețelele sociale

În luna iunie a acestui an, cântăreața a făcut publice două fotografii surprinse pe plajă, chiar în momentul în care fostul jucător de rugby îngenunchease pentru a-i pune întrebarea mult așteptată:„Vrei să fii soția mea?”

De asemenea, într-o altă fotografie, cântăreața, care poartă o rochie midi, cu imprimeu floral și o pălărie, își etalează mândră inelul și îi zâmbește partenerul ei care și-a pus mâinile în jurul taliei sale.

„Am spus da”, a scris Nicole în dreptul fotografiilor, iar comentariile din partea fanilor și a prietenilor nu au întârziat să apară: „În sfârșit! Să fiți fericiți!”, „Frumoși, să vă țină mult timp”, „E grozav, felicitări”, „Pare sufletul tău pereche. Să fiți fericiți!”, „Mă bucur atât de mult pentru tine și Tom, vă doresc tot binele din lume”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel